Τί είναι το PRF και πως λειτουργεί;

Η θεραπεία PRF (πλούσια σε αιμοπετάλια) λαμβάνει μερικούς από τους ισχυρότερους θεραπευτικούς παράγοντες που διατίθενται απευθείας από το σώμα σας και τις τοποθετεί στο δέρμα όπου εργάζονται για να αναζωογονήσουν και να αποκαταστήσουν το δέρμα που υπέστη βλάβη. Το αίμα σας περιέχει πλάσμα και αιμοπετάλια, τα οποία περιέχουν πρωτεΐνες που εμπλέκονται στην αναζωογόνηση και την επούλωση. Η θεραπεία είναι διαφορετική από την PRP (πλάσμα πλούσια σε αιμοπετάλια), επειδή περιέχει επίσης ινώδες, το οποίο σχηματίζει μια άκαμπτη δομή, επιτρέποντας στο πλάσμα να πήζει αφού έχει εγχυθεί κάτω από το δέρμα. Αυτή η πήξη εξασφαλίζει ότι το πλάσμα έχει χρόνο να διεισδύσει και να επηρεάσει το δέρμα πολύ αποτελεσματικότερα από το PRP, παράγοντας πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Η θεραπεία προωθεί το σχηματισμό φυσικού κολλαγόνου στο δέρμα σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα δείτε γρήγορα πιο σταθερό και νεανικό δέρμα μετά τη θεραπεία PRF.

Το PRF είναι 100% φυσικό

Το PRF είναι μια θεραπεία που περιλαμβάνει τη χρήση των αιμοπεταλίων του σώματός σας, η οποία είναι μία από τις πιο μοναδικές ιδιότητες αυτής της θεραπείας. Η θεραπεία σας ξεκινάει με τη λήψη αίματος. Το αίμα στη συνέχεια περιστρέφεται σε μια φυγόκεντρο, η οποία διαχωρίζει το PRF (πλούσιο σε αιμοπετάλια ινώδες).

Οι αυξητικοί παράγοντες στο PRF είναι η δική σας αντιγηραντική θεραπεία

Οι αυξητικοί παράγοντες που εντοπίζονται στο PRF είναι καθοριστικοί για την αντιστροφή των ενδείξεων της γήρανσης. Έχει υψηλότερη συγκέντρωση αιμοπεταλίων, ινώδους και λευκών αιμοσφαιρίων, μαζί με μια μικρή ποσότητα βλαστικών κυττάρων. Τα αιμοπετάλια συνδέονται με το δίκτυο ινώδους και απελευθερώνουν τους αυξητικούς παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία νέων δερματικών κυττάρων, κολλαγόνου και αιμοφόρων αγγείων. Οι αυξητικοί παράγοντες στο PRF απελευθερώνονται επίσης πιο αργά από ό, τι στο PRP, το οποίο παρέχει το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας πιο μακράς διαρκείας αντιγηραντικής θεραπείας!

Το PRF μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο σώμα και στο πρόσωπο

Το PRF έχει χρησιμοποιηθεί στον ιατρικό τομέα για την προώθηση ταχύτερης επούλωσης μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, όπως μοσχεύματα οστών, οδοντικά εμφυτεύματα και πολλά άλλα. Μπορεί επίσης να προωθήσει τη θεραπεία μετά από διαδικασίες καλλυντικών χειρουργικών επεμβάσεων. Με την χρήση Dermapen, το PRF μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο πρόσωπο ή στο σώμα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στη βελτίωση της υφής, του τόνου, του αποχρωματισμού και της συνολικής υγείας του δέρματός σας.

Το PRF μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση

Το PRF είναι προϊόν 100% καθαρού αίματος με υψηλότερες συγκεντρώσεις αιμοπεταλίων έναντι PRP (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια). Και απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα! Το PRF είναι μια μοναδική θεραπεία στο ότι χρησιμοποιεί τα ίδια τα κύτταρα θεραπείας του σώματός σας για πιο νεανικό δέρμα.

Tο PRF είναι το επόμενο βήμα στη σύγχρονη εξέλιξη των βλαστοκυττάρων και των αυξητικών παραγόντων.