Νικόλαος Γαβριδάκης

Νικόλαος Γαβριδάκης


Ο Νικόλαος Γαβριδάκης γεννήθηκε και διαμένει στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε το 1999 από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην πόλη του Ηρακλείου, ασκώντας γενική οδοντιατρική και χειρουργική στόματος. To 2008 μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Διαρκής μάθηση, επιμόρφωση και εξειδίκευση πάνω σε νέα υλικά και τεχνικές στο χώρο της οδοντιατρικής μέσω συμμετοχής σε συνέδρια και σεμινάρια, με ιδιαίτερη έμφαση στα νέα πρωτόκολλα στους τομείς:

  • Της εμφυτευματολογίας (χειρουργική & προσθετική)
  • Της θεραπείας περιοδοντίου
  • Της προσθετικής (κινητής & ακίνητης)
  • Της μικροσκοπικής ενδοδοντίας και
  • Της αόρατης ορθοδοντικής (CA® CLEAR-ALIGNER)

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.

Κωνσταντίνος Μανωλαράκης

Κωνσταντίνος Μανωλαράκης


Ο Κωνσταντίνος Μανωλαράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1973. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1998.

Το 2000 υπηρέτησε σαν οδοντίατρος στο 251 Γ.Ν.Α για 2 μήνες, στην 115 Π.Μ. για 6 μήνες και στο οδοντιατρείο της 126 Σ.Μ. για 10 μήνες. Έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην πόλη του Ηρακλείου.

Το 2008 μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει αποκτήσει πιστοποίηση στο σύστημα Αόρατης Ορθοδοντικής CA® CLEAR-ALIGNER.

Τα τελευταία 15 έτη εξειδικεύεται στη χειρουργική και προσθετική εμφυτευματολογία έχοντας παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και αποκτήσει τεράστια εμπειρία στον τομέα αυτό.

Εφαρμόζει τη διαδικασία της άμεσης φόρτισης δοντιών επί εμφυτευμάτων για πάνω από μια δεκαετία και είναι από τους πρώτους που έχει ασκήσει τη μέθοδο αυτή στην Κρήτη.